MY NEW HANDSOME PARTNER

Assalamualaikum. Suka baca novel tak?

Hari ni Farah dapat partner baru boleh tahan handsome dia. Waktu cuti panjang macam ni lah, memang Farah perlukan sangat-sangat partner macam ni, lagi-lagi kalau dia handsome, kemas, romantik ke menyedihkan ke itu tak kesah. Janji dia besttt. 




Dan, apa comment Farah tentang novel ini adalah, "Tak Pernah Menyerah" ni memang sangat-sangat best. Farah suka jalan ceritanya. Farah suka pengolahan bahasa yg dipakai. Tak terlalu lapuk dan moden. Tambah lagi penulisannya yang kemas. Yang penting, jalan ceritanya memang best. Kalau tak baca hari ni, mesti tertanya-tanya apa jadi selepas tu, apa yg sebenarnya berlaku dan blah blah blah. Cerita dia banyak ke-misteri-an haa gitu. Ada sesetengah novel, baru baca kita dah boleh agak sendiri jalan cerita dan endingya. Tapi beza dengan yg ini. Harganya pun murah. Dekat sini, I got RM24. 

Masa tu, abah bawa adik-adik pegi cari buku rujukan SPM diorang. Farah pun macam biasa ambil gerakan sendiri pegi ke area novel. Sebenarnya Farah juga minat novel english tapi kat kedai tu tak ada jual. Untung-untung dapat lah "Tak Pernah Menyerah". Okay lah, Farah nak pegi sambung baca. bubye Wassalam Thank you sudi baca dan tunggu my next entry :)



5 comments:

  1. hye dear.. done follow you back farah comel :D

    wahhh.. novel !! sis pun suke bace novel macam farah :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you vm sis! wahh, kita gengg! hehehe

      Delete
  2. suka juga baca novel, tapi novel 'x suka menyerah' tu lom baca lg sebab sy ni kalau nak baca novel, memilih juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe bacalah Tak Pernah Menyerah ni. Sure best! :)

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete